İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saat 23.53'de Yalova Çınarcık'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" dedi.

Abone ol
  • Son Dakika... İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Meydana gelen sallantıda büyüklüğün 4.1, merkez üssün Yalova'nın Çınarcık ilçesi olduğu belirlendi. 
  • Deprem yerin 11.18 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 
  • Yalova’nın yanı sıra İstanbul, Kocaeli ve Bursa’dan da hissedildi. Merkez üssü Çınarcık ve Yalova'da bazı vatandaşlar evlerinden çıktı. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AFAD ve ilgili kurumların saha çalışması yaptığını ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını bildirdi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Yalova, Çınarcık açıklarında 4,1 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" dedi.

Depremin merkez üssü

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Saat 23.53’te Marmara Denizi Yalova Çınarcık açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremde ilimizde şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. AFAD ve ilgili birimlerimizin saha çalışması devam etmektedir. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun" ifadeleri yer aldı.

"RABBİM AFETLERDEN KORUSUN"

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Marmara Denizi Çınarcık açıklarında meydana gelen, İstanbul ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlgili kurumlarımız sahada gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Rabb'im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun." ifadelerini kullandı.

"OLUMSUZLUK YAŞANMADI"

Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Altun, "Şu ana kadar deprem sebepli herhangi bir olumsuzluk yaşanmamış olup, ilgili birimlerimizin her biri kendi alanlarında tarama faaliyetlerini sürdürmektedir. Deprem ile ilgili özellikle medya kuruluşlarımızın sansasyon ve dezenformasyondan uzak, sorumlu yayıncılık bilinciyle hareket etmelerini beklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Süreci yakından takip etmeye devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan voleybol takımlarına tebrik Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vuslat yıl dönümü' mesajı Gündem Darbedilen veteriner yaşadıklarını anlattı Gündem Cumurbaşkanı Erdoğan, Ersin Tatar ile görüştü Siyaset