Son dakika... İstanbul finans merkezi açılıyor! Bakan Kurum: İBB de eserlere odaklansın

Son dakika... Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nin açılışı hakkında bilgi verdi. Soruları yanıtlayan Bakan Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'Hükümet bize iş yaptırmıyor' söylemleri hakkında, "Polemik yapmasınlar. 'Engelleniyoruz' siyaseti yapıyorlar. Tavsiyemiz eserlere odaklansınlar" dedi. Finans Merkezi, 17 Nisan saat 14.00'te açılacak.

Abone ol

İstanbul Finans Merkezi 17 Nisan saat 14.00'te açılacak. Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Bakan Kurum şunları kaydetti:

"Finans şirketleri bu ofislerimizde hizmet verecekler. Finansın kalbi burada finans merkezinde atacak. Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu iradeyle gururlanacağımız projeyi İstanbullularımıza sunuyoruz.

"YATIRIM DEĞERİ 65 LİRAYI BULMUŞTUR"
Süreci hamdolsun tamamladık. Bu projenin yatırım değeri 65 lirayı bulmuştur. 100 bin kişiyi misafir edecek bir alandan bahsediyoruz.

17 NİSAN'DA AÇILIŞI YAPILACAK
Hem ülkemize hem de İstanbul'umuza katma değer sağlayacaktır. 17 Nisan'da Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle bu dev eserin açılışını hep birlikte yapacağız. İstanbul finans merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

"'ENGELLENİYORUZ' SİYASETİ YAPIYORLAR"
Maalesef Ekrem Beyin işi polemik. 'Engelleniyoruz' siyaseti yapıyorlar. Hep söylüyoruz. Siz konuşmayacaksınız eserleriniz yükselecek. Burada 16 milyonlu İstanbul'un gururlanacağı bir eser var. İstanbul'un finans merkezi haline gelmesi için gece gündüz çalışarak bir eser ortaya koyduk. Bugün de biz konuşmuyoruz eserlerimiz konuşuyor.

"İMAMOĞLU'NA TAVSİYEMİZ: ESERLERE ODAKLANSIN"
İstanbul'da 93 bin konutun dönüşümünü yapanlar var. Diğer tarafta 'Engelleniyoruz' siyaseti yapanlar var. 1500 günde 1500 konutun temelini atamayanlar var. Diğer tarafta 1,5 milyon konutun inşası için irade ortaya koyanlar var. İstanbul hizmet bekliyor. Ekrem İmamoğlu'na önerimiz eserlere odaklanmasıdır. İstanbul'un sorunları için uğraşmasıdır. Kendisi değil eserleri konuşsun."

Kızılay duyurdu: Kan stokları yükselme eğiliminde! Gündem Bakan Soylu: Bu ülkede insanlar, ‘ben dindarım’ diyemiyorlardı Gündem Ev hanımlarına 12.804 liralık emeklilik sigortası prim desteği! Gündem Gözlem uydusu İmece Space X tarafından uzaya fırlatılmıştı! İlk sinyal alındı Gündem