Son dakika haberleri...İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dosyaları elimde diyen Yaşar Okuyan Kemal Kılıçdaroğlu'yla fotoğraf paylaştı CHP'den kovuldu

Son dakika haberleri... Daha önce "Kılıçdaroğlu'na ben bunu 1 sene önce masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım ve ona bir dosya verdim. Meral Hanım ile ilgili bir dosya verdim. O kullanmayacak onu ben kullanacağım." açıklamalarıyla tepki çeken eski Çalışma Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan, Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştüğü fotoğrafların İYİ Parti cephesinden tepki çekmesi üzerine CHP'den kovuldu.

Abone ol

Türkiye'nin gündemi 6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Kahramanmaraş Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki deprem. Buna rağmen siyasi partilerde de krizler bitmiyor veya bir yenisi ekleniyor. 

MİLLET İTTİFAKI'NDA "YAŞAR OKUYAN" KRİZİ
Deprem olmasaydı bu günlerde muhtemelen Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını konuşacaktık. Ancak Türkiye'nin gerçeği deprem gündemi belirledi. Buna rağmen Millet İttifakı'nda krizler bitmiyor. Krizin yeni adı ise: eski Çalışma Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan!

İşte adım adım yaşananlar: 

KILIÇDAROĞLU'YLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI
Yaşar Okuyan, Twitter sayfasından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmelerin fotoğraflarını belirli aralıklarla paylaşıyor. Okuyan, son olarak da dün "BUGÜN CHP GENEL BAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE YARIM SAATİ AŞAN BİR SÜRE TBMM DE Kİ CHP GURUP ODASINDA GÖRÜŞTÜK.DEPREM VE SEÇİMLERİ ELE ALDIK." notuyla fotoğraf paylaştı. 

Yaşar Okuyan'ın 21 Şubat'taki paylaşımı:

YAŞAR OKUYAN'IN FOTOĞRAFLARI ESKİ PAYLAŞIMI YENİ
Yaşar Okuyan'ın bu paylaştığı fotoğraflar aslında 4 Ocak 2023'te paylaştığı fotoğraflarla birebir aynı. Ancak Okuyan, bunları tekrar paylaştı. 

Yaşar Okuyan'ın 4 Ocak 2023'te paylaşımı: 

İYİ PARTİ'DEN YAŞAR OKUYAN-KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNE SERT TEPKİ
Yaşar Okuyan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesine İYİ Parti'nin önemli isimleri ise sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, Twitter'dan "Biz iktidarı neden eleştiriyoruz? İstifa etmesi gerekenleri terfi ettirdiği için, Hesap sorması gerekenlerin sırtını sıvazladığı için, Yalan üreten medyaya, iftira atanlara sahip çıktığı için. Eleştirdiğiniz iktidardan biraz farkınız olsun!" ifadelerini kullandı. 

İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da "Bu Yalancının Genel Başkanıma iftirası ortada dururken, bu görüntüyü kabul etmiyorum." diyerek sert çıktı.

CHP'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: KOVDUK
CHP, Millet İttifakı'ndaki büyük ortağı İYİ Parti'yi kızdırmamak için Yaşar Okuyan'ı partiden kovdu. CHP'den kısa bir açıklama yapılarak bu duyuruldu. 

YAŞAR OKUYAN NEDEN İYİ PARTİLİLERİN HEDEFİNDE?
Peki CHP'li Yaşar Okuyan neden İYİ Partililerin hedefinde? Bunun cevabını almak için depremden birkaç gün öncesine gitmek gerekiyor.

"KILIÇDAROĞLU'NA MERAL HANIM'LA İLGİLİ DOSYA VERDİM"
Okuyan, Kahramanmaraş depremlerinden birkaç gün önce Kanal İzmir yayınında Meral Akşener'i hedef alarak şunları söylemişti: 

Yaptığı bir iş kime yarıyor ben ona bakarım. Sen 6'lı masayı zora sokacak bir şeyi yapıyorsan, bu kime yarar? Olay 13 Şubat'ta başlayacak. Diğer partilerin tutumlarını da biliyorum 6'lı masa içinde. İyi Parti'nin de ne yapacağını görüyorum. Kılıçdaroğlu'na ben bunu 1 sene önce masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım ve ona bir dosya verdim. Meral Hanım ile ilgili bir dosya verdim. O kullanmayacak onu ben kullanacağım.
Akar 'TSK kışladan geç çıktı' iddialarını yanıtladı Gündem İstanbul'da konut hareketliliği başladı! Gündem İnsanlığın bittiği yer! Böyle günde depremzedeyi 90 bin TL dolandırdılar Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aleyna'ya ziyaret Gündem