Son dakika haberleri... Malatya'da kurtarma çalışması yapan ekipler 7.6'lık sarsıntıyla enkaz altında kaldı

Malatya'da ikinci büyük sarsıntı olan 7.6'lık deprem sırasında, hasarlı binada kurtarma çalışması yapan ekipler enkaz altında kaldı. Bölgeye yakın bölgelerden arama kurtarma ekipleri yönlendirildi.

Malatya'da hasarlı binada kurtarma çalışması yapan ekiplerin çalışması sırasında bina çöktü.

Alınan bilgiye göre, Özalper Mahallesi'ndeki çöken binada arama kurtarma çalışması yürüten ekipler, hasarlı bir binadaki kişinin yardım talebi üzerine buraya geçti.

Ekiplerin kurtarma çalışması sırasında 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ekiplerin enkaz altında kalması üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri yönlendirildi. AFAD ve jandarma ekiplerinin çalışmalarına arama kurtarma köpeği de katıldı. 

Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Bakan Karaismailoğlu canlı yayında depreme yakalandı Gündem İstanbullu taksicilerden depremzedelere destek! VİDEO Gündem Molozlar arasından çıkarılan küçüğün dilinden tek bir söz döküldü Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem