Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim edilecek Togg'un plakası dikkat çekti: 34 EE 2071

Son dakika haberleri... Türkiye'nin otomobili Togg'un ilk talibi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün aracı teslim ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim edilen aracın plakası ise dikkat çekti.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ilk Togg'ların teslimatı yapılıyor. 

'ANADOLU' AİLEYE 'GEMLİK' MAKAMA
Erdoğan ailesine 'Anadolu' adını taşıyan kırmızı tonlarındaki Togg teslim edilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a makam aracı olarak ise 'Gemlik' adını taşıyan mavi tonlarına sahip Togg teslim ediliyor. 

DİKKAT ÇEKEN PLAKA
Erdoğan ailesine teslim edilen Togg'un 34 EE 2071'den oluşan plakası dikkatlerden kaçmadı. Emine Erdoğan'ın adının baş harflerini taşıyan plaka son dört hanesiyle de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koyduğu 2071 hedefini sembolize ediyor. 

Heyelan sonrası gerçekleşti! 2 katlı bina yan yattı Gündem İstanbul'da scooter eylem planı Gündem 6 il daha afet bölgesi ilan edildi Gündem Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Selçuk Bayraktar'ı kabul etti Gündem