Son dakika haberi... AK Parti'nin İstanbul Bahçelievler'deki İrtibat Bürosu'na saldırı

14 Mayıs seçimleri için geri sayıma geçildi. Sayılı günler kala siyasette provokatif eylemlerde artış görüldü. İstanbul Bahçelievler'de, AK Parti'nin seçim irtibat bürosuna motosikletten ateş açıldı. Bugün Adıyaman’da seçim çalışması yürüten Kılıçdaroğlu'nun da aracının bulunduğu konvoya tekme, yumruk ve küfürlü saldırıda bulunulmuştu.

Abone ol

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala provokatif eylemlerde artış yaşandı...

Adıyaman’da seçim çalışması yürüten CHP araçlarından birine tekme, yumruk ve küfürlü saldırıda bulunuldu. Olaya polis ekipleri tarafından müdahale edildi.

Konvoyda bulunan Kılıçdaroğlu, konvoyu saldırıya uğrayınca programını son dakikada iptal etti.

AK PARTİ BÜROSUNA SALDIRI
AK Parti'nin Bahçelievler Kocasinan'daki Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde silahla ateş açıldı.

Alınan bilgiye göre, saat 22.15 sıralarında Kocasinan'daki seçim irtibat bürosunun önünde, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla ateş edildi.

Olayda yaralanan olmazken ihbar üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Binanın çevresine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı.

Polisin bölgedeki incelemeleri devam ediyor.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE'DEN AÇIKLAMA
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, olaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Bahçelievler Kocasinan İrtibat Bürosu önünde düzenlenen silahlı saldırı girişimini şiddetle kınadıklarını belirterek "Konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz. Bizler bu saldırılara fırsat vermeyecek ve hemşehrilerimizle tam bir demokrasi havası içerisinde buluşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. ​​​​​​​

"MİLLETE HİZMET DAVAMIZA DEVAM EDECEĞİZ"
AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna ise, saldırıyı lanetlediğini belirterek "Kocasinan merkez mahallesi seçim irtibat büromuzun önünde, büromuzda dava arkadaşlarımız bulunduğu esnada kimliği belirlenemeyen motosikletli iki şahıs havaya ateş açarak uzaklaşmıştır. bu menfur hadiseyi en şiddetli şekilde lanetliyorum. Cumhurbaşkanımızın izinde bir tehdite ve korkutmalara prim vermeden, millete hizmet davamıza devam edeceğiz. Bu vesile ile Kocasinan Merkez Mahallesi teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." açıklamasında bulundu.

SON 2 GÜNDE 3'ÜNCÜ SALDIRI
Adana'nın Çukurova ilçesinde 20 Nisan'da AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı düzenlenmişti. Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki partinin ilçe başkanlığı binası önüne elinde pompalı tüfekle bir şüpheli binaya ateş etmişti. Saldırgan polis ekiplerince yakalanmıştı.

YSK'dan "Millet İttifakı" kararı SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Söz konusu çok büyük para Gündem Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna tekmeli küfürlü saldırı SEÇİM 2023 İstanbul'da bayram yoğunluğu Gündem