Son Dakika: Erzincan'daki toprak kayması nedeniyle 4 kişi gözaltına alındı

Son dakika haberleri... Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle saha sorumlularından 4 kişi gözaltına alındı. Bölgede haber alınamayan işçiler için arama çalışmaları devam ediyor.

Abone ol
  • Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında geniş bir bölgede toprak kayması meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çevre il ve ilçelerden çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

YÜZLERCE PERSONEL SAHADA

  • Bölgeye gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, haber alınamayan 9 işçi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve 339'u arama kurtarma personeli olmak üzere 827 personelin görev yaptığını söyledi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

  • Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise yaptığı açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyururken olaya ilişkin saha sorumlularından 4 kişi gözaltına alındı.

İYİ Parti'nin Hatay adayı belli oldu Gündem CHP'ye "koltuk kavgasından seçmeni küstürdüler" tepkisi Siyaset Maden işçilerinin aileleri bekleyişini sürdürüyor Gündem Terör bağlantılı 11 kişinin mal varlıkları donduruldu Gündem