Son Dakika: Ekrem İmamoğlu gizli toplantıyı basına sızdıranların peşine düştü! İşte İmamoğlu'nun ilk açıklaması

Son dakika haberleri... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasından yaptığı gizli görüşmenin sosyal medyaya sızdırılması hakkında ilk kez konuştu. Gizlilik olmadığını dile getiren İmamoğlu, "Nasıl sızdığına bakacağız" dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasından koltuk için gizli görüşmeler gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyaya sızan görüntüler hakkında konuştu.

Görüşmenin nasıl dışarı çıktığını araştıracağını dile getiren İmamoğlu, "Hiçbir gizli tarafı yok. Bugün bile böyle bir konuşmamız var. Nasıl sızdığına bakacağız. Biz partimizle ilgili konuları partilerimizin yetkilileriyle konuşuyoruz, konuşacağız." ifadelerine yer verdi.

İşte İmamoğlu'nun açıklamaları;

"Partimin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileriyle parti meclisi üyeleriyle eski-yeni milletvekilleriyle konuşulur. İlçe başkanlarıyla il başkanlarıyla konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yok. Bizim bu ve benzeri 200'e yakın toplantımız olmuştur seçimden bu yana. Bunlar devam edecektir. Gizli bir tarafı yok, yarın da hatta bugün de toplantımız var. Hiçbir gizli tarafı yok, konuşulan konular partinin mevzularıdır. Bunlarla ilgili hiçbir kelimeyi sizin huzurunuzda konuşmayacağım. Masalarda konuşmaya devam edeceğim."

Ekrem İmamoğlu gizli toplantıyı basına sızdıranların peşine düştü Gündem 'CHP' denilince İmamoğlu alanı terk etti! Gündem Bakan Özhaseki'den İstanbul depremi mesajı! Gündem Halk Erdoğan'ı neden seçti? Atatürk'ün partisi diyerek CHP'ye gidenlerin gerçeği şaşırttı Gündem