Son Dakika: Diplomasi trafiği tam gaz! Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak Başbakanı Sudani ile görüştü

Son dakika haberleri... Diplomasi trafiğine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya Es-Sudani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sudani arasında bölgesel konular ve ikili ilişkiler ele alındı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya Es-Sudani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki ülke arasındaki ilişkilerin ele alındığı görüşmede, bölgesel konular da değerlendirildi.

Görüşmede, Türkiye ile Irak arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin yanı sıra bölgesel konularda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya Cumhurbaşkanı Petr Pavel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmede ise, Türkiye ve Çekya arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) tam üyelik süreci ele alındı.

İşte 515 Haşimi çetesinin amacı, tarihi ve eylemleri Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vize serbestisi için 52 yıldır bekliyoruz Gündem Gaye Erkan'ın ilk G 20 zirvesi Gündem Kemal Kılıçdaroğlu Jahrein'e dava açtı Gündem