DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Saraçhane'de: Demirtaş'a yapılan haksızlığı reddediyorum

Son dakika haberleri... Sakinliğiyle bilinen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saraçhane'de Ekrem İmamoğlu'na destek için yaptığı konuşmanın başında "Demirtaş'a yapılan haksızlığı reddediyorum" dedi.

Abone ol

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Saraçhane'de yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şu şekilde: 

"DEMİRTAŞ'A YAPILAN HUKUKSUZLUĞU REDDEDİYORUM"
"Ekrem İmamoğlu kardeşime yapılan hukuksuzluğu reddediyorum. Canan hanıma yapılan hukuksuzluğu, Demirtaş’a yapılan hukuksuzluğu reddediyorum. İktidarın seçimi kaybettiği belediyelere atadığı kayyumlarla rövanş almasını reddediyorum.

"BİZ NÖBETLEŞE ZORBALIĞA KARŞIYIZ"
Daha dünün ezileni Sayın Erdoğan, üste çıkınca başkalarını ezmeye başlıyor. Zulmetmeye başlıyor. İşte biz nöbetleşe zorbalığa karşıyız.

"BU MİLLET AHMET KAYALARA ZULMEDENLERİ TARİH SAYFALARINA GÖMEN BİR MİLLETTİR"
Bu millet Nazım Hikmetlere, Ahmet Kayalara, Halide Ediplere zulmedenleri, tarihin tozlu sayfalarına gömen bir millettir. Bu millet zulmedenlere gerekli cevabı verecektir. Hem de çok yakında verecektir.

"BİZ BURADAYIZ HALKIN YANINDAYIZ"
Endişeye mahal yok. Biz buradayız. Halkın yanındayız, hakkın yanındayız!”

''Tarihin İstanbul'daki en aciz Belediye Başkanı'' Gündem AK Parti'den İBB Meclisi'nde İmamoğlu'na tepki: İbretle izledik Gündem "Bu kampanyayı şiddetle kınıyoruz ve mahkûm ediyoruz" Gündem Altılı masadan bir isim Saraçhane'deki buluşmaya gitmedi Gündem