Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremle dalga geçip göbek attılar: Yerle bir olsun buralar | VİDEO

Son dakika deprem haberleri... Türkiye büyük bir felaketi yaşarken bazı kişilerin yaşanan dramla alay etmesi akıllara durgunluk verdi. Sosyal medyadan yayın açan kadınlar skandal ifadeler kullanarak kahkaha attı. "Yerle bir olsun buralar" diyen kadınlara tepkiler çığ gibi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde arama-kurtarma çalışmaları devam ederken 2 kadın sosyal medya üzerinden canlı yayın açarak yüreklerimizi yakan depremle umarsızca dalga geçti.

Bir yandan göbek atan bir yandan da skandal sözler söyleyen kadınlar yangın yerine dönen yürekleri öfkeye boğdu.

Utanmadan kahkaha attan şahıslar olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

"YERLE BİR OLSUN BURALAR..."
Şahıslar "Allah'ım sen bu ülkeye bir daha deprem nasip eyle. İnşallah yine deprem olsun, yerle bir olsun buralar" deyip, aynı anda utanmadan kahkaha attı.

Yayına katılan kullanıcılar bu sözlere tepki gösterdi. Şahıslar, gelen tepkiler üzerine utanmadan "Şimdi ağla "Şimdi ağlayacaklar yapmayın." ifadelerini kullandılar.

Gelen tepkilerle dalga geçen şahıslar, canlı yayında dans etmeye devam etti.

GÖZALTINA ALINDILAR
Kadınlara ise sosyal medya üzerinden yüzlerce şikayet yağdı. Bunun üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturma çerçevesinde iki şahıs da gözaltına alındı.

TSK’nın "uçan kaleleri" deprem bölgelerine personel ve malzeme indiriyor Gündem Elindeki muhabbet kuşuyla beraber enkazdan çıkarıldı VİDEO Gündem 54 saatin sonunda kurtarıldılar! VİDEO Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem