Son dakika deprem haberleri... Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası aynı manzara: Malatya'da 'depreme uygun' denilen lüks site yıkıldı

Son dakika deprem haberleri... Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası yine bildik manzaralar var. Malatya Yeşilyurt Bostanbaşı'nda "deprem yönetmeliğine" uygun denilen ve bir dairenin 2.5 milyona satıldığı lüks bina yıkıldı.

Abone ol

Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki depremle adeta kahroldu. Deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları başlarken Gölcük, Van, Elazığ, Malatya, İzmir depremlerinde yaşanan manzaranın aynısı bir kez daha karşımıza çıktı.

KATİL MÜTEAHHİTLER
Malatya Yeşilyurt Bostanbaşı'nda "depreme uygun" diye pazarlanan bir dairenin 2.5 milyona satıldığı lüks sitedeki binalarda ağır hasar meydana geldi.

BUKET AYDIN: BUNLARIN PEŞİNE DÜŞMEK ŞART
Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın da bu tarz binalara tepkisini sert sözlerle gösterdi. 

16 saatin ardından enkazdan canlı çıkarıldı Gündem Simpsonlar Kahramanmaraş depremini bildi mi? Gündem Kahramanmaraş depreminin 300 atom bombasından güçlü olduğu açıklandı Gündem Deprem sonrası gündeme getirilen iddiaların gerçek yüzü Gündem