Hatay depreminde Adana nasıl sallandı? | VİDEO

Hatay'ın Defne ilçesi merkezli 6.4 büyüklüğündeki deprem başta Adana olmak üzere yakın illerde şiddetini hissettirdi. Deprem anında Adana'da bir hastane içerisinde kaydedilen görüntü hissdilen şiddeti gözler önüne sererken o anlara namaz kılarken yakalanan bir kadının namazını bırakmaması dikkat çekti.

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerde en büyük hasarın yaşandığı Hatay bir kez daha sallandı. Saat 20.04'te Defne ilçesinde 6.4, 20.07'de ise Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremler, çevre illerden de hissedildi.

O illerden biri olan Adana'da halk, panikle bulundukları yerleri boşalttı.

NAMAZA DEVAM ETTİ
Kentteki bir hastanede çekilen görüntülerde ise namaz kılan kadın dikkat çekti.

Şiddetli sarsıntıya rağmen namazı bırakmayan kadının görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Kahramanmaraş felaketinde ciddi yıkımların yaşandığı kentte, bu depremlerin ardından can kaybı yaşanmaması sevindirdi.

Deprem sonrası mezarlar hasar gördü, bazıları yola uçtu Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli depreme böyle yakalandı Gündem Hatay'daki 6.4'lük deprem araç kamerasında Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem