Son dakika deprem haberleri... Gaziantep Nurdağı'nda molozlar arasından çıkarılan küçüğün dilinden tek bir söz döküldü: Annemi de kurtarın

Son dakika deprem haberleri... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altında kalan bir çocuğun Mehmetçik tarafından sağ salim kurtarıldığını duyurdu. Küçük çocuğun dilinden o anlarda yalnızca "Annemi de kurtarın" sözleri döküldü.

Son dakika deprem haberleri... Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altında kalan küçük kız çocuğu kurtarıldı. Arama çalışmalarında umutlandıran çocuk, askerlere "Annemi de kurtarın" dedi.

MSB tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Mehmetçiklerimiz, devletimizin kurum ve kuruluşlarıyla omuz omuza vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor. Gaziantep Nurdağı’nda enkaz altında kalan bir yavrumuz, Mehmetçiklerimiz tarafından sağ salim kurtarıldı."

Elazığ'da depremde hasar gördüğü için boşaltılan bina çöktü Gündem Umudun adı Zehra | VİDEO Gündem Depremin kan donduran sesi Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem