19. gün depremde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu?

Kahramanmaraş merkezli depremin 19. gününde ölü ve yaralı sayısı son dakika bilgisi paylaşıldı. AFAD, deprem bölgesinde yapılan çalışmalara dair sayısal bilgiler paylaşıyor. Peki, depremde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu? İşte 24 Şubat Cuma deprem son dakika haberleri...

Abone ol

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetinde iki deprem, on ilde büyük kayıplara ve ağır bir yıkıma neden oldu. Binlerce bina yıkılırken bölgede enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Yetkililer, depremde ölü ve yaralı sayısı hakkında son dakika açıklamalar yapıyor. Peki, depremde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu? 

DEPREMDE KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

AFAD'dan gelen son açıklamaya göre; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybı 43 bin 556 oldu. 

3 DAKİKADA BİR ARTÇI DEPREM

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Tatar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 8550 artçı sarsıntı olduğunu belirterek, "4 ayda kaydetmemiz gereken depremi 17 günde kaydettik, yaklaşık 3 dakikada bir artçı sarsıntı meydana geldi." dedi.

Resmi Gazete'de yayımlandı! İsim isim atama ve görevden alma kara kararları Gündem Depremzedelerden 'geçici kimlikte fotoğraf istendiği' iddialarına yanıt Gündem Afet bölgesinde çalışacak personel sayısındaki değişiklik Resmi Gazete'de! Gündem İYİ Partili Koray Aydın kendini yalanlayan haberi okutmadı Gündem