Van'da 3.9 şiddetinde deprem!

Son dakika deprem haberleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. AFAD ve Kandilli, son depremler listesi ile ülkemizdeki depremleri anlık olarak paylaşıyor. Peki, deprem mi oldu, nerede deprem oldu, kaç şiddetinde?

Abone ol

Ülkemizde her gün her an farklı bir noktada deprem olabiliyor. Bu depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak ölçülüyor ve son depremler olarak yayınlanıyor. Dün akşam saatlerinde Van'da meydana gelen sarsıntı vatandaşları korkuttu. İşte 21 Aralık son depremler listesi...

DEPREM Mİ OLDU, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE?

AFAD son depremler listesine göre dün akşam 19.44'de Van'ın Tuşba ilçesinde 3,9 şiddetinde deprem oldu. Derinlik olarak 7.04 olarak ölçüldü.

AFAD - KANDİLLİ SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli, ülkemizdeki depremleri anlık olarak ölçüp son depremler adında yayınlıyor. Son depremler listesi ile nerede, ne zaman, saat kaçta, kaç şiddetinde ve ayrıntıları ile bilgi alabilirsiniz.

 

'Uçaklarımız Türkiye'ye döndü' Gündem "İktidara gelirsek Selçuk Bayraktar'a teşviki artıracağız" Gündem Kuru yük gemisinde yangın: Ağır yaralılar var Gündem O davada karar verildi Gündem