Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e tahıl koridoru mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin görüşmesinin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanlığı kaynakları Suriye ile dörtlü çalışma grubunun gündeminde PKK ile mücadele, sınır güvenliği ve sığınmacıların dönüşü ile siyasi süreç olduğunu, Erdoğan'ın tahıl koridorunun uzatılması telkininde bulunduğunu ve Putin'in "Türkiye'nin teklifini önemsiyoruz" dediğini aktardı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Puti arasında gerçekleşen görüşmenin detayları netleşti.

RUS TURİSTLER İÇİN YENİ ÖDEME SİSTEMİ
Erdoğan ile Putin arasında yapılan görüşme sonrası Rus turistler için yeni ödeme sistemi konusunda mutabakata varıldı. Rus turistler 'Debit kart' ile hesaplarındaki parayı kullanabilecek.

GÖRÜŞMENİN TÜM DETAYLARI
Türkiye'nin sattığı domates kotasının 500 bin tona çıkarılacağı açıklandı.

PUTİN: TÜRKİYE'NİN TEKLİFİNİ ÖNEMSİYORUZ
Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tahıl koridorunun süresinin uzatılması gerektiğini belirttiği, Putin'in de karşılık olarak, "Türkiye'nin teklifini önemsiyoruz" dediği ifade edildi.

SURİYE İLE DÖRTLÜ GÖRÜŞME
Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Suriye ile dörtlü çalışma grubuna ilişkin olarak, "Çalışma grubunun gündeminde PKK ile mücadele, sınır güvenliği ve sığınmacıların dönüşü ile siyasi süreç var" açıklamasında bulundu.

AYM'den 'soyadı' kararı Gündem Naci Görür'den Adana'ya Sorgun fayı uyarısı Gündem Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu vatandaşlara seslendi Gündem Bakan Kurum'dan 'Yarısı Bizden' kampanyası müjdesi Gündem