Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin ile ne zaman görüşecek?

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulundu. Putin'in Türkiye ziyareti hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Görüşmeler devam ediyor. Henüz tarih belli değil." dedi.

Abone ol

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulundu.

PUTİN İLE GÖRÜŞME NE ZAMAN?

Putin'in Türkiye ziyareti hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Görüşmeler devam ediyor. Henüz tarih belli değil." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Henüz tarih netleşmedi. Görüşmeleri yapıyorlar, görüşmeler çerçevesinde Ağustos ayı içerisinde inşallah bu ziyaret gerçekleşecek. Biliyorsunuz biz bu konuda Rusya ile aynı çizgideyiz. Yani Rusya'dan Karadeniz koridorundan gelecek tahılların bizde una çevrilmesi ve buradan un olarak fakir Afrika ülkelerine, az gelişmiş ülkelere de bunların naklini yapacağız. Hatta hatta şu anda bile biz gıda tarım hayvancılık bakanlığımız olarak o adımları atmaya, fakir ülkelere de bu desteğimizi yapmaya devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yerel Seçim açıklaması Gündem Evlenmek için pankart asmıştı! Gece gündüz arıyorlar Gündem 5 terörist etkisiz hale getirildi Gündem Rus savaş gemisi vuruldu Dünya