Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i aradı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan ziyaret

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında gazetecilere konuşan Bakan Ali Yerlikaya, "Cumhurbaşkanımız da kendisini aradı ve geçmiş olsun dileklerini iletti" dedi.

Abone ol
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i ziyaret etti.

  • Ziyaret sonrasında gazetecilere konuşan Bakan Ali Yerlikaya, "Cumhurbaşkanımız da kendisini aradı ve geçmiş olsun dileklerini iletti" dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başhekimden de Meler hakkında bilgi aldığını belirten Bakan Yerlikaya, sözü hastane başhekimine bıraktı.

NE ZAMAN TABURCU OLACAK

  • Hakem Meler hakkında açıklama yapan hastane başhekimi, "Hakem Meler'de bir hasar kalmayacak. Yarın sabah taburcu etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Malatya'da depremde hayatını kaybedenler için anıt hazırlandı Gündem İmamoğlu ile İnce ne konuştu? Gündem Türk şirketler İngiltere'de test atışı yaptı Gündem MSB: Kandil'de 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Gündem