Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. İki lider arasındaki görüşmenin 45 dakika sürdüğü açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesindeki en önemli konulardan birinin yeni Anayasa olduğu belirtildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yılın 10. görüşmesini Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin görüşmesinin 45 dakika sürdüğü belirtildi.

İki liderin görüşmesinde hem iç hem de dış gelişmelere ilişkin bazı önemli konular ele alındı.

İŞTE MASADAKİ KONULAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı görüşmede gözler masadaki konulara çevrilmişti.

1 Ekim itibariyle Meclis açılacak. Dolayısıyla Meclis gündemine gelecek çok fazla yasa teklifi olacak. Onlardan birisi yeni anayasaya ilişkin çalışmalar. Bu noktada Cumhur İttifakı'nın görüşme çalışmaları devam ediyor. Gündeme gelen konulardan birisinin yeni anayasa olduğu ifade edildi.

Meclis'e gelmesi beklenen bir diğer konu ise İsveç'in NATO'ya üyeliği. Erdoğan ve Bahçeli'nin fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.

29 AĞUSTOS'TA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile en son 29 Ağustos'ta görüşmüştü.

Devlet Bahçeli'nin konutunda gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürmüştü.

İzmir'de TEKNOFEST coşkusu Gündem Eris varyantı paniğe sebep oldu! Pandemi günleri geri mi geliyor? Toplu aşlama yapılacak mı? Gündem Türkiye genelinde göçle mücadele başlıyor Gündem Yeni evlenecek çiftlere müjde! Faizsiz kredinin detayları belli oldu Gündem