Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Genel Başkan seçildikten sonra teşekkür konuşması yaptı! Teşkilatlara yerel seçim talimatı

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Olağanüstü Kongre'de yeniden AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Kongre süreci ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için AK Partililere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'taki yerel seçimler için teşkilatlara talimatlar verdi. "Her kapı çalınacak" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP zihniyeti nedeniyle çürümeye terk edilmiş şehirlerimizi kurtaracağız" şeklinde konuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Kongre'de yeniden Genel Başkan seçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;

Partimizin 4. Olağanüstü Kongresi'nden alnımızın akıyla çıktık. Partimize yakışır büyük bir coşkuyla tamamladık.

Terörden savaşa kadar bölgemizde çok kritik gelişmeler yaşanırken, biz Türkiye Yüzyılı vizyonunu inşa edeceğiz. Sadece 85 milyonun değil yönünü bize çevirmiş umudu olanların da partisiyiz. Her zamankinden daha fazla çalışarak mücadelemizi devam ettireceğiz. İki günü birbirine bulunan ziyandadır tavsiyesine uyarak, özellikle 31 Mart'taki mahalli seçimlere kadar tempomuzu artırmamız gerekiyor.

"ŞEHİRLERİMİZİ CHP ZİHNİYETİNDEN KURTARACAĞIZ"

CHP zihniyetinin elinde bakımsızlığa, hizmetsizliğe, adeta çürümeye terk edilen illerimizi gerçek belediyecilikle buluşturmak boynumuzun borcudur. Başta İstanbul ve Ankara başta olmak üzere deprem bölgesindeki 11 ili de kucaklayacak şekilde şehirlerimizi gece gündüz demeden masaya yatıracağız.

TEŞKİLATLARA TALİMAT: 31 MART'A KADAR HER KAPI ÇALINACAK

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde elde ettiğimiz başarıyı 31 Mart'ta devam ettirmeliyiz. Kapısı çalınmadık, hali vakti sorulmadık vatandaş bırakmayacağız. AK Parti'nin mensupları tevazu mensuplarıdır. Kibre kapılmak yok. Hangi görüş hangi kökenden olursa olsun vatandaşlarımıza tevazuyla yaklaşacağız. Muhalefeti bizi kendi sığ gündemleriyle oylamasına kapılmayacağız. Gençlerimizin muhalefetin koltuk kavgalarına bakıp siyasetten küsmelerine izin vermeyeceğiz. Bizleri 31 Mart'ta çok büyük bir zafer beklediğine inanıyorum. Sizlerden partimize sahip çıkmanızı istiyorum, evlatlarımıza bırakacağımız en büyük miras olan Türkiye Yüzyılı vizyonuna omuz vermenizi istiyorum.

Parti teşkilatını oluşturduk. Yayılmacı bir yapımız olsun ve onlarla çalışmamızı sürdürelim. Rabbime, şahsıma sizler gibi yol ve dava arkadaşları bahşettiği için şükrediyorum. Şehirlerinize döndüğünüzde tüm kardeşlerimize selamlarımızı, muhabbetlerimizi iletmenizi istiyorum.

İlk Kabine Toplantısı ne zaman? Gündem Cumhurbaşkanı'ndan İsrail açıklaması Gündem Kamuoyu Araştırmacısı Daşdemir'den Haberet'e özel açıklamalar! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu Gündem