SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan, üst üste müjdeledi!

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki 1 ay boyunca Türkiye'deki tüm konutlarda ısınma dahil tüm doğal gaz tüketimleri ücretsiz olacağını müjdeledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üst üste açıkladığı müjdeler sosyal medyada “patron çıldırdı” yorumlarını patlattı.

Abone ol

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'da düzenlenen onguldak Filyos'ta Karadeniz Doğal Gazını Devreye Alma Töreni'ndeki konuşmasında önümüzdeki 1 ay boyunca Türkiye'deki tüm konutlarda ısınma dahil tüm doğal gaz tüketimleri ücretsiz olacağını müjdeledi.

ÜST ÜSTE MÜJDELER
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üst üste müjdeleri açıkladı. Bu müjdelerden sonuncusu olan tüm Türkiye’den bir ay boyunca gaz faturası alınmaması sosyal medyada “patron çıldırdı” yorumlarına neden oldu. Halk arasında bir mağazada yapılan üst üste kampanyalar “patron çıldırdı” şeklinde yorumlanıyor.

MÜJDELER OLSUN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi Twitter hesabından da duyurdu. Erdoğan, paylaşımında "1 yıl boyunca evlerimizdeki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır. Ayrıca önümüzdeki 1 ay boyunca konutlarımızda ısınma dâhil tüm doğal gaz tüketiminden de ücret almayacağız. Müjdeler olsun, hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kemalvari yalanlarla bir şeyler söyleyecek değilim Gündem Fatih Dönmez'den açıklamalar Gündem Şentop, mevkidaşları ile bayramlaştı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filyos'taki tesisi havadan inceledi Gündem