Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bitlis'te Malazgirt Zaferi etkinliğinde halka seslendi

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bitlis'te Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nin ardından Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin 952'nci yıl dönümü etkinliklerine katıldı. 

Abone ol

Bitlis'te Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nin ardından Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin 952'nci yıl dönümü etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün bir kez daha demiri demirle dövenlerin, Anadolu'yu aşkla yoğuranların destanına şahitlik ediyoruz" dedi.

Ağustos ayının zafer ayı olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bizi anlamak isteyenler hiç uzağa gitmesinler buraya gelsin. Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyen Ahlat'ı ve Malazgirt'i ziyaret etsin. Burası Kübbetül İhsan unvanına sahip 3. yerdir. Ahlat 8200 ecdat mezarıyla birlikte bu topraklardaki mevcudiyetimizin tescil belgesidir" dedi.

Bir kez daha yerel seçimi hatırlatan Erdoğan, "31 Mart'ta İstanbul ve Ankara başta olmak üzere buraları çöp çamura çeviren zihniyetten alıyor muyuz?" dedi.

'Suriyeliyim' dedikten sonra "Türk çalıştırmam" sözleriyle tepki toplamıştı! Gerçek bambaşka çıktı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı Gündem Kremlin'den Putin-Erdoğan görüşmesi hakkında açıklama Gündem Kovid zamanı izne çıkarılmışlardı! 9 bin 56 mahkum her yerde aranıyor Gündem