Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Yaklaşık 40 dakika süren basına kapalı görüşmede İsrail-Filistin arasında devam eden savaş ele alındı.

Abone ol

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme saat 15.00'te başladı.

Beştepe'de bir araya gelen iki lider, günlük programlarında yer almamasına rağmen sürpriz bir şekilde bir araya geldi. 

Görüşmenin MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin İsrail'e karşı yaptığı "24 saat" çıkışının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından liderler açıklamada bulunmadı.

MHP lideri Bahçeli bugün TBMM'de yaptığı açıklamada "Devletim isterse Gazze için yola revan olurum" ifadelerini kullanmıştı.

Milli Mücadele kahramanlarının askeri, siyasi ve diplomatik mücadelelerinin merkezinde Misak-ı Milli'nin zamanlar üstü hükümlerinin bulunduğuna dikkati çeken Bahçeli, Misak-ı Milli'nin ihlal edilemez bir egemenlik beyanı olduğunu ve zaman aşımına tabi olmadığını ifade etti.

Erdoğan ve Bahçeli en son 27 Eylül'de yine Beştepe'de 45 dakika süren yüz yüze bir görüşme yapmıştı.

Gazze için giden uçakların 2'si Mısır'a indi Gündem "Atatürk yaşasaydı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin savunucusu olurdu" Gündem Devlet Bahçeli'den Gazze mesajı Siyaset İYİ Parti'den hükümete Gazze desteği Gündem