SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü!

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İkilinin görüşmesinde Rusya ve NATO'ya girmek isteyen İsveç'in gündemleri konuşuldu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İkilinin görüşmesinde Rusya ve NATO'ya girmek isteyen İsveç'in gündemleri konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan - Almanya Başbakanı Olaf Scholz

RUSYA'DAKİ GELİŞMELER ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile telefonda görüştü. Rusya’da yaşanan son gelişmelerin ele alındığı görüşmede İsveç’in NATO üyeliği konusu da gündeme geldi.

"PKK'YA DESTEK KABUL EDİLEMEZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Scholz'la görüşmesinde İsveç’te PKK/PYD/YPG yanlılarının terör örgütlerine insan devşirme ve finans teminine devam etmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Çadır satan Kızılay'a güven düştü! Gündem Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüştü Gündem CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan değişim isteyen Ekrem İmamoğlu'na sert sözler! Gündem Kesilen kurbanda yenilmemesi gereken yerler Gündem