Son Dakika: Cevdet Yılmaz'dan Hafize Gaye Erkan'ın istifası sonrası ilk açıklama

Son Dakika: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, istifa etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konuya ilişkin "MB Başkanı Erkan'a hizmetleri için teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından güçlü bir siyasi sahiplenme ile bizzat açıklanan orta vadeli programımız kararlı bir şekilde uygulanmaya devam edecektir" dedi.

Abone ol

Son Dakika... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 8 Haziran 2023 tarihinden bu yana sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu.

CEVDET YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası başkanlığından affını istemesine ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamasında, "Şahsi nedenlerle Merkez Bankası Başkanlığı görevinden affını isteyen Sayın Hafize Gaye Erkan’a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu başta olmak üzere katıldığı çalışmalarda yaptığı katkıları takdirle hatırlayacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından güçlü bir siyasi sahiplenme ile bizzat açıklanan orta vadeli programımız kararlı bir şekilde uygulanmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Mehmet Şimşek'ten Hafize Gaye Erkan'ın istifası sonrası ilk yorum Gündem CHP'de 103 belediye başkanı adayı daha duyuruldu Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı ile görüştü Gündem Santa Maria Kilisesi saldırısında şoke eden detay! Gündem