Son Dakika: İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan Banu Parlak serbest bırakıldı! Dilan Polat ile dalga geçtiği videosu viral oldu

Son dakika haberleri... Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Kooperatif dolandırıcılığıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.

Abone ol

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı iddiasıyla İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

DİLAN POLAT İLE KAVGA ETTİ

Banu Parlak, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın vergi kaçırdığı iddiaları üzerine sosyal medyadan çifti hedef almıştı.

Parlak, Dilan Polat'ın işyerini kurşunlattığını iddia ederek ölüm korkusu yaşadığını belirtti.

POLAT, "SENİ DE YAKARIM" DEMİŞTİ

Kendisi hakkında iddialarda bulunan Banu Parlak'ı hedef alan Dilan Polat da sosyal medyadan "Ben yanarsam seni de yakarım" açıklamasında bulunuştu.

YURT DIŞINA MI KAÇACAKTI

İstanbul Havalimanı'ndan Trabzon'a uçacak olan Banu Parlak, polis kontrol noktasında gözaltına alındı.

DİLAN POLAT'IN GÖZALTI GÖRÜNTÜLERİYLE DALGA GEÇMİŞTİ

Banu Parlak, gözaltına alınan Dilan Polat'ın görüntüleriyle dalga geçerek bir video paylaşmıştı. 1 gün sonra İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

BANU PARLAK SERBEST BIRAKILDI

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, havalimanında bulunan Gaziosmanpaşa Adliyesi’nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Hakan Ayık Türk polisi tarafından yakalandı Gündem Çanakkale feribot seferlerine hava engeli Gündem Hasan Basri Akdemir ile Canlı Gündem Gündem 40 milyar dolarlık ticaret pazarı Gündem