Son Dakika! Bakan Çavuşoğlu: İsveç'in sorumluluğu var kınayarak kaçamazlar

Son Dakika Haberleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile düzenlediği ortak basın toplantısında İsveç'teki skandal görüntülerle ilgili konuştu. Bakan Çavuşoğlu, "Bu eylem şehrin merkezinde, belediyenin önünde gerçekleşti. İsveç'in burada sorumluluğu var. Sadece kınayarak bundan kaçamazlar. " ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile yaptığı görüşme sonrası düzenlediği basın toplantısında İsveç'teki gösteriye tepki göstererek "Bu hem ırkçı hem de nefret suçu içeren bir eylem" ifadelerini kullandı.

İçindekiler say say bitmedi: Rami Kütüphanesi kapılarını açtı Gündem İçindekiler say say bitmedi: Rami Kütüphanesi kapılarını açtı Gündem Saklıkent Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı bir metreyi geçti Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem