Son Dakika... Ankara'da patlama! Alevler yükseldi, çok sayıda ekip olay yerine yönlendirildi

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası olay yerinden alevler yükseldi. Bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Elmadağ Kaymakamı, patlamanın bir tırın kaza yapması sonucu meydana geldiğini, ölü veya yaralının bulunmadığını açıkladı.

Abone ol

Ankara Elmadağ'da patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bir noktadan alevler yükseldiğini gösteren videolar sosyal medyada paylaşıldı.

Patlamayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Elmadağ Kaymakamı Alper Tanrısever, kaza yapan bir TIR'da yangın çıktığını ve patlamalar meydana geldiğini duyurdu.

Tanrısever, "Elmadağ ilçemizde boş bir şekilde seyir halinde olan bir tırın kaza yapması sonucu tır alev almış ve tırın lastikleri ve diğer aksamında patlamalar meydana gelmiştir. Sadece yüksek ses çıkaran bu patlamalar sonucu ilçemizde herhangi bir hasar olmamıştır. Ölü veya yaralı yoktur." dedi.

Bahçeli nikah şahidi oldu! Gündem Sıcaklıklar ne zaman normale dönecek? Gündem RTÜK eş cinsel içeriklere ceza yağdırdı! Gündem Fed faiz kararını açıkladı Gündem