Son Dakika: Ankara'da bombalı saldırı girişiminde bulunan 2 teröristin Suriye'den geldiği ortaya çıktı

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da bombalı terör saldırısında bulunan teröristlerin Suriye'den geldiğini açıkladı. Çalışmalar doğrultusunda saptamaların yapıldığını belirten Bakan Fidan, "Irak ve Suriye'deki tüm PKK tesisleri meşru hedefimiz. 3. taraflar uzak dursun" dedi.

Abone ol

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Bakan Fidan yaptığı açıklamada, Ankara'daki bombalı saldırı girişimi için teröristlerin Suriye'de geldiğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

İstihbarat ve güvenlik güçlerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde 2 teröristin Suriye'den geldiği ve orada eğitim gördüğü açıklığa kavuşmuştur.

Özellikle Irak ve Suriye'deki PKK'nın kontrolünde olan bütün altyapı üstyapı, tesisler, enerji tesisleri güvenlik güçlerimizin ve silahlı kuvvetlerimizin meşru hedefidir. 3. tarafların PKK'dan uzak durmasını tavsiye ediyorum. Güvenlik güçlerimizin karşılığı çok sert olacak. Bu saldırıyı yaptıklarına pişman olacaklar.

İstiklal saldırısının faili Suriye'de öldürüldü Gündem Ankara'da çıkan yangında itfaiye eri şehit oldu 3. Sayfa Gazeteci Merdan Yanardağ ilk kez hakim karşısına çıktı! Özgür Özel'den açıklama Gündem Irak'ta hava harekatı! 16 hedef imha edildi 3. Sayfa