Son dakika! 227. saatte mucize! Kahramanmaraş'ta 74 yaşındaki Cemile Kekeç enkazdan sağ çıkarıldı

Son dakika! Kahramanmaraş'ta Kalkan Apartmanının enkazından 74 yaşındaki Cemile Kekeç umudun adı oldu! Kekeç, depremin 10. gününde 227. saatte sağ olarak çıkarıldı.

Abone ol

Son dakika! Deprem felaketinin üzerinden geçen 227 saatin akabinde umutsuz olmamak gerektiğini hatırlatan güzel haber Kahramanmaraş’tan geldi.

Sakarya İtfaiyesi koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında enkaz altından sağ olarak kurtarılan 74 yaşındaki Cemile Kekeç, hem umudun hem de mucizenin adı oldu.

Deprem bölgelerinde enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılma çalışmaları devam ediyor.

Bu çerçevede depremin üzerinden geçen 227 saatin ardından ekipler, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Şehit İlbey Caddesi’nde yer alan ve depremde yıkılan 7 katılı Kalkan Apartmanı’nın enkazında 74 yaşındaki Cemile Kekeç için çalışmalara başladı.

Sakarya İtfaiyesi koordinesinde yürütülen ve Kastamonu AFAD ile Çiftay Maden Arama Kurtarma ekiplerinin de destek verdiği çalışmaların neticesinde Kekeç, sağ olarak enkazdan çıkarılarak ambulans ile hastaneye sevk edildi.

227’nci saatte umutlar tekrar yeşerirken, ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

Muharrem İnce'den seçim açıklaması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezya Başbakanı ile buluştu Gündem Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 11 blokluk site yıkılıyor! Gündem "30 bini aşkın insan öldü bir kişi istifa etmedi" Gündem