Şişli Belediyesi'nde İşten Çıkarılan İşçiler Oturma Eylemi Düzenledi

İşten çıkarılan işçiler Şişli Belediyesi önünde oturma eylemi yaptı ve işlerini geri istediklerini belirtti.

Abone ol

Şişli Belediyesi'nde işten çıkarılan işçiler, belediye binası önünde oturma eylemi başlattı. Belediye binasının önünde toplanan yaklaşık 20 işçi, "Başkanım işimizden kovulduk, iş istiyoruz" yazılı pankart açarak seslerini duyurdu.

Protesto Sloganları ve İşçi Talepleri

İşçiler, "Taşerona hayır" ve "İşimizi istiyoruz" şeklinde sloganlar atarak, haklarını talep eden alkışlı bir protesto gerçekleştirdi. Eylemi sürdüren işçilerden Murat Suşehrili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geri dönüşüm işçisi olarak görevdeyken taşeron bir şirket tarafından işten çıkarıldıklarını ifade etti.

Açıklamalar ve Talepler

Suşehrili, yeni gelen taşeron şirketin kendilerine maaş vermediğini belirterek, "Biz işimizi geri istiyoruz. Herkesin evi, barkı, çocuğu var. Zor durumda kaldığımız için oturma eylemine devam ediyoruz." dedi. İşçiler, işlerine dönene kadar eylemlerine devam edeceklerini duyurdu. Eylem, belediye önünde dikkat çekici bir protesto niteliği taşıyor.

Şişli Belediyesi'nde işten çıkarılan işçiler, belediye binası önünde oturma eylemi başlattı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Şok Olay Gündem Kaymakamlara kibir uyarısı Gündem 2 yıla hapis yolu! Narin soruşturması ne durumda? Gündem Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz Gündem