Şirin Payzın ve Emin Çapa neden Halk Tv'de yok? Hasan Basri Akdemir: YouTube'a girerler mi sizce?

5 Haziran'dan bu yana Halk Tv'de ekrana çıkmayan Şirin Payzın ve Emin Çapa'nın yeni sezon tanıtımlarında yer almaması dikkat çekti. Konuya dair paylaşımda bulunan Hasan Basri Akdemir, 'Onlar da YouTube'a girerler mi sizce?' diye sordu.

Abone ol

Eylül ayının gelmesi ile birlikte birçok kanal yeni sezon tanıtımlarına başladı.

Halk Tv'nin tanıtımlarında ise 5 Haziran'dan bu yana kanalda ekrana çıkmayan Şirin Payzın ve Emin Çapa'nın yer almaması dikkat çekti.

Şirin Payzın

"YOUTUBE'A GİRERLER Mİ SİZCE?"

Şirin Payzın ve Emin Çapa'nın olmaması izleyicinin merak etmesine sebep olurken Gazeteci Hasan Basri Akdemir sosyal medyadan paylaşımda bulundu. 

Akdemir, paylaşımında "Eylül geldi. Kanallar yeni sezon tanıtımlarını hazırlıyorlar. Fotoğraf çekimleri başladı. Halk TV’de Şirin Payzın ve Emin Çapa yeni sezonda yokmuş. Onlar da YouTube'a girerler mi sizce?" ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMA GELMEDİ

Yeni sezonda Halk Tv'de yer alıp almayacaklarına dair Şirin Payzın veya Emin Çapa'dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Emin Çapa

Seçim akşamı yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun yenilmediğini ve bu sonucun bir yenilgi olarak nitelendirilemeyeceğini belirten Şirin Payzın, uzun süredir desteklediği Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesi üzerine sessizliğe bürünmüş ve Payzın'ın ortadan kaybolmasına ilişkin çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Buket Aydın ve Çağlar Cilara'dan açıklamalar: İYİ Parti CHP ile köprüleri attı Gündem Bakan Özhaseki kentsel dönüşüm için tarih verdi Gündem Deprem yardımlarını satışa mı sundular? Soruşturma açıldı Gündem Büyük deprem beklenen şehirler arasına yeni iller eklendi Gündem