Sinan Ateş cinayetini azmettirdiği iddia edilen Doğukan Çep yakalandı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde gözaltına alınan ikisi özel harekat polisi 4 şüpheli daha çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Son olarak cinayetin azmettiricisi olduğu öne sürülen, soruşturmanın 1 numaralı ismi Doğukan Çep İstanbul'da gözaltına alındı.

Abone ol

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ateş'in öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Ç. Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındı.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Ç. Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındı. Doğukan Ç.'nin yanında bulunan 2 silaha da polis el koydu.

2’Sİ ÖZEL HAREKAT POLİSİ 4 KİŞİ TUTUKLANDI
Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 4 şüpheli ise tutuklandı. Cinayete ilişkin tutuklananların sayısı, böylelikle 10'a yükseldi.

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

6'lı masanın ortak bildirisi: Ortak aday için çalışalım Gündem Sinan Ateş cinayetinde 2 polis tutuklandı Gündem Ege'de korkutan deprem Gündem Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme Gündem