Silahlı saldırıya uğramıştı! Serhat Akın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı

Silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanan eski milli futbolcu Serhat Akın'ın olayın ardından verdiği ilk ifadesi ortaya çıktı. Serhat Akın'ın ifadesini paylaşan Ersin Düzen, Akın'ın kendisini hedef gösteren 4 kişinin adını emniyet güçleriyle paylaştığı söyledi. Gazeteci Emrullah Erdinç ise bu isimlerin Ahmet Ercanlar, Murat Aşık, Rasim Ozan Kütahyalı ve Can Arat olduğunu öne sürdü.

Abone ol
  • Silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanan eski milli futbolcu Serhat Akın'ın olay sonrası emniyete verdiği ilk ifade ortaya çıktı.
  • Akın'ın, ifadesinde kendisini hedef gösteren 4 kişinin adını verdiği öne sürüldü.

ERSİN DÜZEN DUYURDU

  • TV100'de program yapan Ersin Düzen, Serhat Akın'ın ifadesini paylaştı.
  • Düzen, "Serhat, 'Bir süredir medya üzerinden Fenerbahçe'yle ilgili yaptığım tüm yorum ve eleştiriler aslında Fenerbahçe'nin başarısı içindir" diyerek vurgusunu yapıyor. Bununla beraber sosyal medya üzerinden hakaret ve küfürlere maruz kaldığını belirtiyor. Bazı yorumcuların da ismini vermiş, YouTube kanalında yapmış olduğu yayınlardan dolayı. O yayınlarda kendisinin hedef gösterildiğine yönelik bir ifadesi var. 4 tane yorumcunun ismin vermiş. Bu yorumcuların ismini herhangi bir söz hakkı doğmaması açısından vermiyorum. Daha sonra kamuoyunda çıkacaktır. Kendilerinin de belki ifadelerine başvurulacaktır. Bende isimler olmasına rağmen söz hakkı olmaması için isim vermiyorum. 'Kamuoyunda yapmış oldukları bu yayınlarda beni hedef gösterdikleri dönemde bu hedef göstermelere Fenerbahçe Kulübü ve yetkilileri, yapılan hakaret ve tehditleri engellemek için herhangi bir çaba göstermediler. Bunun için Fenerbahçe Kulübü ve yetkililerine kırgın ve kızgınım' diyor Serhat Akın" ifadelerini kullandı.

AKIN'I HEDEF GÖSTEREN 4 İSİM

  • Gazeteci Emrullah Erdinç ise Serhat Akın'ın ilk ifadesinde "Beni hedef gösteren kişiler bunlardır. Bu kişiler yayınlarında beni hedef göstermiştir" diyerek Ahmet Ercanlar, Murat Aşık, Rasim Ozan Kütahyalı ve Can Arat'ın ismini verdiği söyledi.

Eşi direksyon sınavını geçemeyince görevliyi darbetti Gündem Kuzey Makedonya Yörükleri ve Geleneksel Hayat Gündem Manisa'da Kayıp Kişi aracında ölü bulundu Gündem Protesto Göstergeleri İstanbul'da Yoğunlaştı Gündem