Sıla bebeğin durumu ciddiyetini koruyor: Artık ilaçlara da tepki vermiyor

Şiddete ve cinsel istismara uğrayan Sıla bebeğin durumu ciddiyetini koruyor. 28 gündür tedavisi süren küçük bebeğin artık ilaçlara da tepki vermediğini öğrenildi.

Abone ol
  • Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddete ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin tedavisi devam ediyor.
  • Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde 28 gündür tedavisine devam edilen küçük bebek artık ilaçlara da tepki vermiyor.

NE OLMUŞTU?

  • Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde anne B.Y, 8 Eylül'de kızı Sıla'yı, "uyanmadığını" belirterek Malkara Devlet Hastanesine götürmüş, muayene sonrası bebek, beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine sevk edilmiş, durum polise bildirilmişti.
  • Bebek, beyninden ameliyat edilerek entübe halde yoğun bakıma alınmıştı.
  • Soruşturma kapsamında anne, birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32) ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı. S.Y. bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alınmıştı.
  • Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla belirlendiğini ifade etmişti.
Avcılar'da trafikte olay çıkaran şahıs tutuklandı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Vatandaşımız söylemlerine prim vermiyor Gündem Türkiye yarın Filistin için yürüyecek Gündem 2 kadını katleden Semih Çelik'in videosu ortaya çıktı! Gündem