Siirt'te Kayıp 14 Yaşındaki Kız Çocuğu Bulundu

Siirt'te kaybolan 14 yaşındaki B.Ç, yapılan arama çalışmaları sonucunda sağ olarak bulundu.

Abone ol

Siirt'in Tuzkuyusu köyünde 14 yaşındaki B.Ç., uzun süre kaybolduktan sonra bulundu. AFAD Siirt İl Müdürü Cahit Akkoyun'un açıklamasıyla, kaybolma olayı dün saat 12.30’da başladı ve durum 15.50'de 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Arama Çalışmaları Başlatıldı

Arama kurtarma faaliyetleri AFAD öncülüğünde; UMKE, jandarma, İHH, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlarla birlikte yürütüldü. Akkoyun, "Kayıp vatandaşı bulmak için dron destekli arama ve tarama çalışmaları gerçekleştirildi," dedi.

Çocuk Sağ Olarak Bulundu

Uzun süren çalışmalar neticesinde B.Ç, mezranın 10 kilometre uzağında saat 19.20'de sağ olarak bulundu. Kız çocuğu, sağlık kontrolü amacıyla jandarma nezaretinde sağlık ekiplerine teslim edildi.

Umarız B.Ç.'nin sağlığı hızlı bir şekilde normale döner.

Siirt'te kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğu, AFAD koordinesinde UMKE, jandarma, İHH, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlarla yapılan arama çalışması sonucunda bulundu.

Selçuk Bayraktar Teknofestte konuştu Gündem İsrail'de TRT Haber ekibine taciz Gündem Taksici ile kadın yolcu arasında ücret tartışması Gündem Bolu Dağı'nda Sağanak ve Sis Ulaşımı Zorlaştırıyor Gündem