SGK, emeklilere özel yeni bir internet sitesi açtı

SGK, milyonlarca emekli için yeni bir internet sitesi açtı. Emekliler, site üzerinden dijital kimlik kartı oluşturup, QR kod sayesinde kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecekler.

Abone ol
  • Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması için "emekliler.gov.tr" internet sitesini erişime açtı.
  • Bu site üzerinden emekliler, dijital kimlik kartı oluşturabilecek ve kart üzerindeki QR kod sayesinde çeşitli indirimlerden yararlanabilecekler.
  • SGK'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın 'Emekli Dijital Kimlik Kartı' hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsata 'https://emekliler.gov.tr' adresi üzerinden erişebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca, "emekliler.gov.tr" sitesi üzerinden dijital kimlik kartının nasıl oluşturulacağını anlatan bir video da paylaşıldı.
  • Dijital kimlik kartı, emekliler tarafından oluşturulduktan sonra PDF formatında çıktısı alınabilecek.
Bayrak provokatörlerinden biri daha yakalandı Gündem PKK köyleri patlayıcılarla tuzakladı Gündem Maç öncesi Türklere polisli müdahale! Gündem Yollarda akıllı ulaşım dönemi! Gündem