Sezgin Tanrıkulu'nun dokunulmazlığı kaldırılacak mı? Hakkındaki fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya iftira atmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Tanrıkulu hakkında harekete geçmişti. Hakkında soruşturma başlatılan Sezgin Tanrıkulu'yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Tanrıkulu hakkında hazırladığı fezlekeyi, TBMM'ye ulaştırılmak üzere Adalet Bakanlığına gönderdi.

Abone ol

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi.

Tanrıkulu, katıldığı bir televizyon programında Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Tanrıkulu hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ve Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama” suçlamasıyla fezleke hazırladı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "28. Dönem Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu hakkında, 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' ve 'Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama' suçları yönünden tanzim olunan fezleke, Adalet Bakanlığına gönderilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi.

Motosikletli genç trafik polisiyle araç kovaladı Gündem Giresun'da terörist sığınağı bulundu! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis, New York'ta 20 Eylül'de bir araya gelecek Dünya Cumhurbaşkaı Erdoğan'dan gençlere yerel seçim mesajı! Gündem