Seviyesiz şakaların hedefinde dini değerler vardı: Twitter'da tartışma yaratan olay

Twitter'da bir sohbet odasında yapılan seviyesiz şakalar, tepkilere neden oldu. Kullanıcılar, dini temeller üzerinden dalga geçerek değerlere aykırı ifadeler kullandı. Şakaların hedefindeki kullanıcı, dalga geçmelere rağmen seviyesizliğe karşı duruşunu gösterdi. Olay, sosyal medyada hoşgörü ve saygısızlık konularında tartışmalara yol açtı.

Abone ol

Sosyal medyanın popüler platformu Twitter'da bir sohbet odası, tartışmalara ve tepkilere neden olan seviyesiz şakaların merkezi haline geldi. Odada bulunan bazı kullanıcılar, İkinci Abdulhamid'in fotoğrafını profilinde kullanan Osman adlı bir kullanıcıyla dalga geçerek, dini temelleri istismar etti.

Sohbet odasında gerçekleşen bu olayda, bazı kullanıcıların değerlere aykırı ve ahlaki sınırları aşan şakalar yapması dikkat çekti. Odadaki konuşmalarda, Osman adlı kullanıcının mikrofonunun açık olduğu anlarda arkadan bir çocuğun ağlama sesi gelince, içlerinde Jahrein'in de olduğu grup kahkahalar içerisinde "Arkada kız çocuğu gömüyorlar sanırım", "4'üncüsüyse Rabia olabilir adı" şeklinde dini temeller üzerinden dalga geçti. Bu seviyesiz şakalar arasında, "Kadınlar var diye mi konuşmuyor acaba" şeklinde ifadeler yer aldı.

Osman adlı kullanıcı, maruz kaldığı hakaretler karşısında "Sizin seviyeniz anca bu kadar" şeklinde bir tepki gösterdi. Ancak, bu tepki kendisiyle dalga geçen gruba dur demek için yeterli olmadı.

Osman isimli kullanıcı üzerinden dini değerlere yönelik yapılan şakalarda, "Sen müslüman mısın", "konuşmak istiyorsan kadınlar çıksın" gibi dini değerleri aşağılayan ve saygısızca ifadeler yer aldı.

Dalga geçilen kişi odadan çıktığı halde, seviyesiz şakalarına devam eden grup, daha da ileri giderek Jemal isimli bir kullanıcıya yaşını sordu. Jemal'in "Ben 14 yaşındayım" ifadesine karşılık alaycı bir şekilde "Tam evlenecek yaş" şeklinde cevap verildi.

Sosyal medya platformlarında yapılan bu tür seviyesiz ve saygısız şakalar, toplumda rahatsızlık ve tepkilere neden oldu.

Savcı Sayan kalp krizi geçirdi Gündem İmamoğlu'nun dikkat çeken itirafı SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'ye çıkacağı tarih belli oldu Gündem AK Parti'den Sinan Oğan açıklaması! Gündem