Selçuk Bayraktar'dan 'ABD gemisinde ne işi var?' diyen Kılıçdaroğlu'na yanıt

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, geçtiğimiz aylarda kendisini hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bayraktar, hayatının her gününde her anında Türkiye'nin 'Kızılelma'sı için çalıştığını belirtirken, "Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın" dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TCG Anadolu'yla ortak tatbikat gerçekleştiren ABD'nin uçak gemisi USS Gerald R. Ford'da, Türk komutanlar ve subaylar ile birlikte teknik incelemelerde bulunan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN YANIT

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım." ifadelerini kullandı.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar

Bayraktar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim.

"BİZ KIZILELMAYI, TCG ANADOLU'YA NASIL İNDİRİRİRZ DİYE BAKMAYA GİDERİZ"

Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye'nin Kızılelma'sı için çalıştım. Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz #KIZILELMA'yı, TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz.

"SEN ANCAK TAKOZ KOYMAYA ÇALIŞIRSIN"

Sen de ancak İsrail'in Gazze'deki zulmünü perdelemeye, Türkiye'nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi Gündem Hamas, İsrail'le müzakere şartlarını açıkladı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü Dünya Gazze'deki insanlık hakları ihlallerine inceleme komisyonu Gündem