Selçuk Bayraktar İstanbul'da düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşüne katıldı

Türkiye'de İsrail'in Filistin’deki vahşetine yönelik tepkiler ardı ardına gelmeye devam ediyor. İstanbul'da Beyazıt Meydanı'nda toplanan binlerce kişi Filistin'e destek yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da katıldı.

Abone ol

Dünyanın birçok bölgesinden İsrail'in Filistinlilere gerçekleştirdiği saldırılara tepki yükseliyor. Türkiye'de de İsrail'in Filistin'deki vahşetine yönelik tepkiler ardı ardına gelmeye devam ediyor.

İSTANBUL'DA FİLİSTİN'E DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

İstanbul'da da Beyazıt Meydanı'nda toplanan binlerce kişi İsrail'in gerçekleştirdiği katliamı kınamak için Ayasofya Camii'ne kadar yürüyüş düzenledi.

Filistin'e destek yürüyüşüne Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da katıldı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Bayraktar, "Zulme sessiz kalmamak için #BüyükFilistinYürüyüşü’nde ailelerimizle birlikte Beyazıt’tan Ayasofya’ya yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Hakan Fidan Mısırlı mevkidaşı ile basın toplatısında! Gündem "Deprem konutları önümüzdeki aydan itibaren teslim edilecek" Gündem 'Deprem Kahini'nden Türkiye açıklaması! "Ekstra alarmda..." Gündem "İsrail'in aklını başına alması lazım" Gündem