Şehit Şeyda Yılmaz'ın dayısı anlattı: Şehit olmayı hayal ediyordu

Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphesi sırasında şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın dayısı, yeğeninin çocukluğundan beri şehit olma hayalini dile getirdi. Dayı Yaman yaptığı açıklamada "O bizim her şeyimizdi, vatanını seven bir evlattı. Annesine, bana her zaman polis olmayı istediğini söylerdi" dedi.

Abone ol
  • Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı nedeniyle yakalanan şüphelinin kaçış girişimi sırasında 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz, silah ile vurularak şehit oldu. Yılmaz’ın dayısı Mustafa Yaman, yeğeninin çocukluğundan beri şehit olma hayali kurduğunu dile getirdi.

"ŞEHİT ANNESİ OLACAKSIN DERDİ"

  • Sivas'ta yaşayan Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, "O bizim her şeyimizdi, vatanını seven bir evlattı. Annesine, bana her zaman polis olmayı istediğini söylerdi. Annesi 'Oğlum yok ki şehit olsun' derdi. Şeyma ise 'Ben varım anne, ben şehit olacağım, sen de şehit annesi olacaksın' derdi." ifadelerini kullandı.
  • Mustafa Yaman, Şeyda’nın en son bir hafta önce görüştüğünü ve kedisini almak için İstanbul'a geleceğini aktardı.
  • "Kedime iyi bak, onu almak için geleceğim," demişti, diyen Yaman, bu acı kaybın ardından yüreğinde büyük bir boşluk hissettiğini ifade etti.
Kocanın işi boşanma nedeni oldu Gündem Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BM konuşması tebriği Gündem Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert yanıt Gündem Depremde 100 kişinin öldüğü apartman için karar Gündem