Şehit Piyade Uzman Ahmet Köroğlu'yla ilgili kahreden detay! Oralardan kopamamış

Metina şehitlerinden Piyade Uzman Ahmet Köroğlu'yla ilgili kahreden bir detaya ulaşıldı. Şehidin annesine daha önce görevi bırakacağı ancak oralardan kopamadığı için sözleşmesini iki gün önce yenilediği belirlendi.

Abone ol
  • Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Ahmet Köroğlu'nun baba ocağındaki evinin karşısına dev Türk Bayrağı asıldı.

  • Şehit Ahmet Köroğlu'nun ailesinin cenaze için memleketleri Giresun'a gittiği öğrenilirken, evdeki diğer yakınları taziyeleri kabul etti.

İKİ GÜN ÖNCE İMZALAMIŞ

  • Şehidin akrabası Ömer Cin, "20 gün önce burada konuştuk, eğlendik şakalaştık. 'Yılbaşında uzman çavuşluğu bırakıp sivil hayatına döneceğim. Burada bir işe gireceğim' dedi. Sabah mesai arkadaşları geldi. Onlar sözleşmeyi fesh etmişler, uzatmamışlar. 2 gün önce annesine de 'ben uzman çavuşluğu bırakacağım' diyor. Ama kendi sözleşme yenilemiş. Allah'ın vardır bir bildiği. O da oralardan kopamadı. Kopamadığı için de sözleşmeyi yenilemiş." dedi.
Şehit Piyade Uzman Ahmet Köroğlu

KUZENİ DE ŞEHİT OLMUŞ

  • Şehit Köroğlu'nun kuzeni Talha Köroğlu'nun da 2008 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olduğu öğrenildi.
Toplu taşıma araçlarına “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” yazıldı Gündem Şehidin cenazesinde nöbet tutan asker gözyaşlarını tutamadı Gündem Cumhur İttifakı ile İYİ Parti'den ilk ittifak Gündem Özgür Özel'den MYK sonrası açıklama Gündem