Seçimlerin ardından DP'den istifa eden Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Amine İlknur Tombul'dan sert sözler: Başka baltaya sap olamazlar

Seçimlerde aldıkları yüzde 0,17'lik oy oranının ardından Demokrat Parti'den istifa eden Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Amine İlknur Tombul cemaatçilere yönelik zehir zemberek sözler söyledi. Nurcular ve cemaatçilerin kadınlar ile ilgili genel bir problemi olduğunu söyleyen Tombul, "Asla modernleşmeyi kabullenemiyorlar" dedi.

Abone ol

2002 yılından itibaren neredeyse Türkiye Seçmeninin yüzde 10’luk oyunu alan Demokrat Parti, kendi logosuyla girdiği son seçimde yüzde 0,17'lik oy oranı ile kendi başarısızlık rekorunu kırmıştı. Bunun ardından Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Yavuz ile 4 yardımcısı, görevlerinden istifa ettiklerini duyurmuştu.

İstifa eden isimler arasında Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Amine İlknur Tombul da yer alıyor.

Giyim tarzıyla dikkat çeken Tombul, cemaatçiler hakkında sert ifadelerle paylaşım yaptı. Tombul, paylaşımında, "Nurcuların ve cemaatçilerin “Kadın”lar ile genel bir problemi var. Bu çok bariz. Asla modernleşmeyi kabullenemiyorlar. Risalei nur okumaktan “Türkçe” konuşmayı unutanlar, koltuk sevdasından, yanlışını kabul etmiyorlar! Yalnızca koltukla var olmuşlar, başka baltaya sap olamazlar." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşük faiz düşük enflasyon mesajı! Gündem CHP yönetiminden milletvekillerine "hani nerede özgürlük?" dedirten kısıtlama! Gündem AK Parti’nin Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ oldu SEÇİM 2023 Buket Aydın "basın özgür olacak" dedikten sonra gazeteci fırçalayan Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi Gündem