Savaş bölgesinden sıcak gelişmeleri aktaran Fulya Öztürk kendisine yapılan yorumlara ateş püskürdü! "Siz ne aşağılıksınız ya?"

İsrail-Filistin arasında çıkan çatışmada 14. gün geride kalırken, bölgede bulunan muhabirler sıcak gelişmeleri anbean aktarmaya devam ediyor. Savaş bölgesinde bulunan CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk hakkında sosyal medyada yapılan yorumlar Öztürk'ü çileden çıkardı. Fulya Öztürk, "Siz ne aşağılıksınız ya?" dedi. İşte detaylar...

Abone ol

İsrail-Filistin arasında çıkan çatışmada 14. gün geride kalırken, bölgede bulunan muhabirler sıcak gelişmeleri anbean aktarmaya devam ediyor.

Dün yapılan canlı yayınlar esnasında İsrail'in Gazze Sınırı'nda gerçekleştirdiği roket saldırıları sıcak gelişme olarak NTV muhabiri Osman Terkan ve CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk tarafından saniye saniye aktarıldı. 

Gazeteci Mert Taşçılar ise muhabirlerin aynı bölgede aktardıkları haberlerin videosunu paylaşarak CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk'ü hedef alan sözler söyledi.

Taşçılar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Gazetecilik öğrencileri için ders gibi video. Aynı yer aynı olay... NTV’nin tecrübeli muhabiri Osman Terkan canlı yayında yaşanan roket saldırısını ajite etmeden olduğu gibi aktarıyor. Ama CNN Türk’ün, milletvekilliği teklif edilen “muhabiri” Fulya Öztürk ise işi şova döküyor.

Bu paylaşımın kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından Sinan Savaş adlı X sosyal medya kullanıcısı ise şu şekilde yanıt verdi:

"Gazetecilik o savaşın ortasında, bölgeyi merak eden insanlara haber akışı sağlamaktır. Gazeteciler için üslupları, korku toleransları, eğitimleri ve fikirleri zenginliktir ve bu çeşitlilik sayesinde farklı sosyal gruplara ulaşırlar. Ben her iki aktarımda da bir roket saldırısının olduğunu görüyorum.

Sizin yaptığınız nedir? Mesleğini icra etmeye çalışan bir kadını küçük düşürmek mi?

Bu korkunç bir yaklaşım."

Savaş'ın yorumunun ardından CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk'ten de yanıt gecikmedi.

"YERLER SENİ DİKKAT ET"

Gazze bölgesinde bulunan muhabir Fulya Öztürk, 

"Dert başka, dert Fulya gibi olmak olamadığı için çıldırmak rezil oluyorlar rezil... Herkes bu kim olduğu belli olmayan adamı linçliyor. Höst derler adama karşında Fulya Öztürk var aslanım. Yerler seni dikkat et" şeklinde yanıt verdi.

Tüm bu gelişmelerin ardından Fulya Öztürk'ten bir açıklama daha geldi.

Öztürk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Siz ne aşağılıksınız ya? Ben roket atılırken yayında değildim “Beni gör” derken rejiye kendimi fark ettirmeye çalışıyordum. Yayının ben de olduğunu anladığım an da sakin bir şekilde 1 saat Yayın yaptım O görüntüler ise ; Ekibimizin bakın o anlar Yayın öncesine nasıl yansıdı şeklinde yayınlamış. Siz de alıp sanki ben yayında öyle yapmışım gibi algı yaratıyorsunuz . Halbuki yayına girdiğim an son derece sakinim. Benim kaçıncı zor bölge görevim bu siz kimsiniz ya? Sizi Allah’a havale ediyorum Ama size son bir not . Siz beni yenemezsiniz . hep daha iyi yerlere çıkar benim yolum… Fark etmiyor musunuz?

Onursal Adıgüzel Gezi Parkı soruşturmasında ifade verdi Gündem Son dakika! AFAD Kahramanmaraş'ta 3.6'lık deprem olduğunu duyurdu Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yapay zeka' temalı mesaj! Gündem İlk kez ev alacaklar dikkat! Kredinin şartları netleşiyor Gündem