Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı operasyonu: 4 gözaltı

Şanlıurfa'da yapılan silah kaçakçılığı operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Operasyon detayları ve ele geçirilen silahlar açıklandı.

Abone ol

Şanlıurfa'da gerçekleşen silah kaçakçılığı operasyonunda, 4 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

OPERASYON DETAYLARI

Vali Hasan Şıldak, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı'nın koordinasyonunda İl Jandarma Komutanlığı'nın Viranşehir ve Haliliye districts'lerde belirlenen 4 adrese kapsamlı bir operasyon düzenlediğini duyurdu.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER

Yapılan operasyonda 3 adet G-3 piyade tüfeği, 1 adet AK-47 piyade tüfeği, 3 av tüfeği, bir tabanca, bir havalı tüfek, 992 adet mermi, 20 adet şarjör, 2 keskin nişancı tüfek şarjörü, 2 el dürbünü, 2 av tüfeği dürbünü ve 6 alev gizleyen lazer pointer ele geçirildi.

Vali Şıldak, operasyon sonucunda 4 şüpheli kişinin gözaltına alındığını belirtti ve konuyla ilgili ayrıca incelemelerin devam edeceğini vurguladı.

Şanlıurfa'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 3 G-3 piyade tüfeği, 1 AK-47 piyade tüfeği, 3 av tüfeği, tabanca, havalı tüfek, 992 mermi, 20 şarjör, 2 keskin nişancı tüfek şarjörü, 2 el dürbünü, 2 av tüfeği dürbünü ile 6 alev gizleyen ve lazer pointer ele geçirildi.

Elazığ'da kavga Gündem Diyarbakır Kültür Yolu Festivali Gündem Samsun'da muhtarlar için ekipman dağıtımı Gündem Taşkent'te Türk sergisi Gündem