Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM'ye Togg'la geldi! Bomba gönderme: Muhalefeti dinledim

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank TBMM'ye Togg'la geldi! Bakan Varank, "Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bana laf attılar. Dediler ki; madem Togg var niye onunla gelmedin. Ben de muhalefeti dinliyorum, onların tavsiyesine uygun bir şekilde Togg'u buraya getirdik. Gün boyunca burada olacak. Milletvekillerimiz gelip görebilecek." dedi.

Abone ol

Meclis'in bugün sürpriz bir konuğu var. O isim Türkiye'nin otomobili Togg. Direksiyonun başında ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vardı. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Genel Kurulu'nda bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçesi görüşülüyor. Bakan Varank da görüşmeye sürpriz bir şekilde geldi. 

Varank'ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar: 

"60 YIL ÖNCE DEVRİM'İN HİKAYESİ MECLİS ÖNÜNDE SON BULMUŞTU"
"Gördüğünüz gibi Türkiye’nin 60 yıllık hayali gerçekleşiyor. Biz Togg’dan rica ettik geçici plakası dahil test aracıyla Meclis'e geldik. 60 yıl önce devrim otomobillerinin hikayesi Meclis'in önünde son bulmuştu. Biz tekrar Türkiye’nin gururunu Meclis'e getirdik.

"MUHALEFETİ DİNLEYİP TOGG İLE GELDİM"
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bana laf attılar. Dediler ki; madem Togg var niye onunla gelmedin. Ben de muhalefeti dinliyorum, onların tavsiyesine uygun bir şekilde Togg'u buraya getirdik. Gün boyunca burada olacak. Milletvekillerimiz gelip görebilecek.

Bu bir vizyon projesi. Baba yiğitlerin, mühendislerin büyük emeği var. Ama bu vizyonu ortaya koyabilmek için bir baş babayiğit Cumhurbaşkanımızın büyük emeği var."

O bakanlığa 42 bin 500 atama Gündem 2021’de 117 çocuk doğum yaptı Gündem Emine Erdoğan'dan 'çocuk istismarı' açıklaması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na jet yanıt Gündem