Sakarya'da sel afeti! Yollar, caddeler su altında kaldı

Sakarya'nın Hendek ve Kocaali ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sebebiyle dereler taştı, cadde ve sokaklar su altında kaldı. Sarıdere Mahallesi'de bir araç ile kepçe su altında kaldı. Araçlarda mahsur kalan 3 vatandaş ile kepçe operatörü kurtarıldı.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde dün akşamdan bu yana etkili olan şiddetli yağış, Hızar, Alandere, Yeni, Karşı, Caferiye ve Melen mahallelerindeki dereler ile Melen Çayı'nın taşmasına yol açtı.

İlyas Salman'dan İslam düşmanı sözler Gündem BayraktarTB2'ye entegre edilen KEMANKEŞ Mini Akıllı Seyir Füzesi testleri başarıyla geçti Gündem AKINCI atış testlerinde hedefleri tam isabetle vurdu Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem