Sakarya'da Makarna Fabrikasında Patlama: 20 Yaralı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir makarna fabrikasında patlama meydana geldi, 20 kişi yaralandı.

Abone ol

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, Anadolu Otoyolu kenarında bulunan bir makarna fabrikasında, belirlenemeyen bir neden dolayı patlama gerçekleşti. Olayın ardından, fabrikada yangın çıktı.

Olayın Boyutu ve Yaralılar

Patlama anında olay yerine, çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre, bu üzücü olayda 20 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralıları çevredeki hastanelere taşımak için hızlı bir şekilde müdahale etti.

Yangınla Mücadele Devam Ediyor

Patlamanın ardından, itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulunuyor. Olay yerinden yükselen dumanlar, ilçenin farklı bölgelerinden de net bir şekilde görünmekte.

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında, henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Muğla Açıklarında Düzensiz Göçmen Kurtarma Operasyonu Gündem Uşak'ta Merdiven Boşluğuna Düşen Araçta Bir Kişi Hayatını Kaybetti Gündem Bakanlar Kacır ve Yumaklı, Brezilya'daki Uçak Üretim Tesisini İnceledi Gündem Rize-Artvin Havalimanı 2,3 Milyon Yolcuya Hizmet Verdi Gündem